PIZZERIA EXPRESS CIAO

PIZZERIA EXPRESS CIAO Onze bezorgers staan elke dag voor u klaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1117 beoordelingen
17 jan 2020 om 10:44 woon er letterlijk 2 minuten rijden vandaan en alsnog weten ze de pizza's koud te leveren en komt het pas na een uur aan bespaar jezelf alsjeblieft een pizza van deze vieze stronttent zij moeten jou betalen om die troep te eten
26 dec 2019 om 13:35 Delivery was over 2/5 hours the food was soggy and cold. Will never order from this place again !
26 dec 2019 om 9:58 Onwijs slechte ervaring. Bezorging: 5 kwartier later dan de app aangaf. Controleren waar de bestelling bleef was niet mogelijk gezien de telefoon van de pizzaria was uitgezet. Pizza’s: taai, koud, weinig ingrediënten Hier ga ik nooit meer bestellen
25 dec 2019 om 20:46 Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen. Meer dan 2 uur wacht ik al!!!! Wanneer ik bel naar de zaak kan ik niet weer dan hallo zeggen voor de man begin te schreeuwen en schelden. Schandalig is dit. Ik snap dat het een drukke dag is maar dit is ongehoo
22 dec 2019 om 9:52 Eten was een beetje koud geworden, jammer. Erg vriendelijke man.
21 dec 2019 om 2:52 Thanks! Very tasty. Very polite delivery service
20 dec 2019 om 21:46 Opnieuw zeer tevreden over het eten en de bezorging bij Ristorante Ciao!
19 dec 2019 om 6:14 Heerlijk gegeten!
18 dec 2019 om 20:08 Vriendelijke bezorging, lekkere pizza
18 dec 2019 om 19:19 Het eten was redelijk. De pizza was koud en de banaan was hard van de banaan royiaal
8 dec 2019 om 9:39 Onwijs lekkere pizza. Hij is wel teveel afgekoeld bij het bezorgen.